Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Přidáno: 02.06.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

super, doporučiji

Pro:

rychlost, spolehlivost, serioznost

Proti:

žádné neznám

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení.
 

Přidáno: 05.05.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

perfektní služba,rychlost,kvalita,komunikace

Pro:

přehlednost

Proti:

nemá

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za kladné hodnocení. Takové čteme rádi :).
 

Přidáno: 28.04.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Kvalitní zboží za velmi dobré ceny

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení. Porcelán vyráběný v Čechách je kvalitní a jeho kvalita je dlouholetá...
 

Přidáno: 28.03.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Vždy jsem si přála čajovou nebo kávovou soupravu a ta, kterou jsem si u vás objednala bylo to co jsem dlouho hledala.
Vaše stránky jsem přeposlala dceři. Určitě doporučím i dalším.
Mam konečně krásný servis a mam jej dokonce z Českých Budějovic kde jsem prožila krásné dětství a o to je pro mě cennější. Jsem rodačka z Rudolfova.
Vaše stránky jsem si uložila a určitě toto nebyla poslední objednávka z vašeho obchodu.
Zdravím a přeji hodně spokojených zákazníků. Jana Pokorná Benešov

Pro:

Krásně přehledné a fotky zboží se shodují s originálem a dobré ceny.

Proti:

Nenašla jsem.

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení. Těší nás pokud souprava udělá takovou radost. A pokud je to pro rodáka z našeho města, tak tím lépe :).
 

Přidáno: 07.03.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

perfektní cena , kvalita, doporučuji

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za doporučení a hodnocení.
 

Přidáno: 24.02.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

výhodné ceny

Proti:

nevím o žádných

Vyjádření našeho obchodu

Stručné a jasné hodnocení. Za takové vždy jen děkujeme.
 

Přidáno: 23.01.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Byla jsem celkově naprosto spokojena.

Pro:

výhodná cena
bezvadná komunikace

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za všechny uvedené klady :).
 

Přidáno: 13.01.2014

Ověřený zákazník

  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

kvalitní český porcelán
ochotný personál
zájem o zákazníka

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za kladné hodnocení.
 

Přidáno: 05.12.2013

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

s cenou, kvalitou zbozi i rychlosti dodavky jsem spokojen, ale ta doprava by chtela vyresit lip

Pro:

cena
rychle jednani

Proti:

doprava - z 20 objednanych kusu byly 2 uplne rozbite a 1 castecne poskozeny (ustipnuty kus okraje) - krabice poskozena nebyla a byla na ni i vyrazna nalepka "Krehke"

Vyjádření našeho obchodu

Diky za hodnocení. Kvalitu doručení bohužel úplně neovlivníme a rozdíly v kvalitě přepravních služeb velké nejsou. I když balíme několikanásobně, aby zboží dorazilo v pořádku, tak je porcelán křehký a nešetrné zacházení při přepravě nemusí přežít.
Veškeré zásilky jsou u přepravní společnosti pojištěné proti poškození, a pokud k poškození dojde, zasíláme na vlastní náklady nové zboží.
 

Přidáno: 02.12.2013

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

OK

Pro:

Mají i jiné věci než na internetu. Dovezli nám zboží sami až do domu (bydlíme v JČ).

Vyjádření našeho obchodu

Vzhledem ke křehkosti porcelánu je jednodušší některé zboží raději doručit osobně, aby byla jistota, že vše dostane zákazník v pořádku. Díky za hodnocení
 

Přidáno: 01.12.2013

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

doporučuji

Pro:

přehlednost

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme.
 

Přidáno: 23.11.2013

Ověřený zákazník

  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Jsem velmi spokojená s obchodem a vřele všem doporučuji :)

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení. To nás jen těší :).