Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Přidáno: 07.02.2015

Ověřený zákazník

  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Jsem spokojena se zbožím i komunikací obchodu.

Pro:

Flexibilita, ochota.

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za kladné hodnocení. Jsme rádi pokud vše vyhovovalo.
 

Přidáno: 05.02.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Proti:

Chybí historie objednávek a tudíž sledování stavu objednávky = zaplaceno, vařizuje se, odesláno, atd.
Po týdnu od zaplacení jsem musel urgovat dodání a pak už to najednou šlo a měl jsem zboží druhý den. (výmluvy že převod peněz trvá 3dny -> dnes je ze zákona 24hodin)

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,
online sledování stavu objednávky není bohužel implementováno poskytovatelem přímo v eshopu. O stavu objednávky ale informujeme emailem - potvrzení o přijetí objednávky, zpracování a rezervaci a následně ješte o expedici. V tomto případě byla objednávka vygenerována v neděli odpoledne, v pondělí tedy bylo zaslano potvrzení o zpracování, rezervaci a potvrzení částky pro převod. Platba byla připsána na účet ve středu, ve čtvrtek se spárovala s objednávkou a v pátek se vystavovala faktura a zásilka připravila k expedici. Je nám líto, že Vám tedy termín doručení připadal příliš dlouhý, ale Vaše urgence zaslaná opět o víkendu ničemu nepomáhala, protože zásilka již čekala jen na převzetí přepravní službou.
Pokud zákazník zvolí platbu předem, tak vše čeká dokud není platba na účet připsána a spárována s objednávkou - a podle banky odesílatele se platby reálně připisují stále i za více než 24 hodin - podle toho zřejmě banky nedodržují zákony...
 

Přidáno: 24.01.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

spokojenost

Pro:

dobrá cena

Proti:

nevím

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení.
 

Přidáno: 23.01.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

výběr v pohodlí domova, rychlost, spolehlivost

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme. O rychlost se snažíme a spolehlivost držíme :).
 

Přidáno: 17.01.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Bezproblémový nákup :)

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení.
 

Přidáno: 02.01.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Doporučuji, bezproblémový nákup. Velmi oceňuji komunikaci ze strany prodejce se zákazníkem, což vedlo k rychlému vyřízení a hlavně dodání objednaného zboží.

Pro:

Zboží deklarované skladem je opravdu skladem.

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení. Na všechny uvedené klady klademe důraz a poskytujeme je u každé objednávky všem zákazníkům.
 

Přidáno: 29.11.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

doporučuji nakupovat,cenově výhodné, dodání vpořádku

Pro:

dobré ceny, přehledné

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za doporučení a hodnocení.
 

Přidáno: 10.10.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Kvalitní zboží za rozumnou cenu

Pro:

levné kvalitní zboží

Proti:

vybavení porcelánem jedné značky není kompletní

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení. V nabídce eshopu je prioritně porcelán za výhodné ceny a proto nemusí být kompletní. Bohužel se občas některé položky prodají dříve nebo se dají objednat za výrazně vyšší ceny, které pak nejsou konkurenční.
 

Přidáno: 30.08.2014

Ověřený zákazník

  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

blízkost k mému pracovišti

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení. Bohužel ho nemůžeme splnit každému :).
 

Přidáno: 29.08.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Obchod bych určitě doporučila.

Pro:

Dobrá cena,rychlost,kvalita.

Proti:

Není to slabina,ale nutnost(poštovné,balné).

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za klady. U záporů si ale nejsme jisti významem - jestli poštovné u zasílaných objednávek je zápor (balné neúčtujeme).
 

Přidáno: 21.08.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Obchod ma velice zajimavou nabidku porcelanu a dostupne ceny.

Pro:

Obchod ma velice zajimavou nabidku porcelanu a dostupne ceny a soupravy jsou krasne. Velice bezpecne zabaleny tovar.

Proti:

Ocenila bych informaci na webu jeste pred nakupem, ze pokud zakaznik objedna napr. vice porcelanovych souprav naray (jidelni + cajova + kompotova), tak aby pocital vopred s tim ze bude muset platit postovne 2x aby se soupravy neotloukli.

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení.
Informace o možném zasílání více zásilek jsou uvedeny v každé objednávce při zvolení zaslání zásilkou ještě před vyplněním osobních údajů a finálním vytvořením objednávky. Následně je to také ještě i v potvrzovacím mailu s vytvořenou objednávkou.
A pokud je vzhledem k váze či množství zboží více zásilek třeba expedovat, tak předem tuto informaci zasíláme a chceme potvrzení, že s expedicí na více zásilek zákazník souhlasí. Vše je tedy předem ověřováno a více zásilek se nikdy neposílá automaticky.
 

Přidáno: 13.08.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Zaujal mě sortiment a cena.
Reakce na objednávku byla rychlá,
chybějicí sortiment byl po konzultaci
vhodně nahrazen.
Jednání bylo velmi vstřícné.
Určitě tento obchod doporučuji.

Pro:

široká nabídka
dobrá cena

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme. Předchozí hodnocení psalo jako zápor "užší sortiment" a nyní máme jako klad "širokou nabídku". Asi záleží kdo jaké zboží hledá a očekává :).
Za příznivé hodnocení děkujeme. Všechny uvedené klady se snažíme nabízet všem.
 

Přidáno: 11.08.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

slušné ceny

Proti:

užší sortiment

Vyjádření našeho obchodu

Sručné hodnocení, ale i tak příznivé a děkujeme za něj.
 

Přidáno: 07.07.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

český výrobek to je priorita

Pro:

rychlost a dobře zabalené zboží

Proti:

nic

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme. Český výrobek v sortimentu porcelánu je hlavně zdravotně nezávadná a ověřená kvalita - což se nedá vždy řici o dováženém porcelánu...
 

Přidáno: 29.06.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Dobrá komunikace. naprostá spokojenost, zboží došlo kvalitně zabalené, vřele doporučuji obchod ostatním zákazníkům.

Pro:

v nabídce se dá vybrat, dobré www. stránky

Proti:

nevím o žádných

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme. Jsme rádi, že se Vám naše stránky líbily. Kvalitní balení je u nás nutnost, aby porcelán mohl přežít přepravu.