Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Přidáno: 23.12.2015

Ověřený zákazník

Doporučuji

Pro:

Cena-rychlost

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za doporučení.
 

Přidáno: 20.12.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Doporučuji nákup pro příznivé ceny.

Pro:

český porcelán za výhodné ceny

Proti:

nevím o žádných

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme.
 

Přidáno: 08.12.2015

Ověřený zákazník

  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Jednoznačně doporučujeme.

Pro:

Rozumnou cenu za kvalitní české výrobky.

Proti:

Žádné jsme nezaregistrovali.

Vyjádření našeho obchodu

Děkueme za hodnocení. Ceny jsou příznivé, protože je prioritně nabízeno zboží z výprodejů skladů výrobců.
 

Přidáno: 05.12.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

-objednala jsem kompotové misky, barva dekoru odpovídala fotografii,
-pěkná cena , zboží není předražené
-dobrá komunikace s obchodem
-zboží perfektně zabaleno proti rozbití, -viditelně označeno,aby nedošlo k rozbití při přepravě
Určitě bych obchod doporučila ostatním.

Pro:

velký výběr zboží,přijatelná cena

Proti:

nevím

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za souhrn všech našich kladů.
 

Přidáno: 04.11.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Pekne zbozi v kombinaci s velmi priznivymi cenami. Doruceni PPL v poradku, zbozi baleno peclive, nic nebylo poskozene.

Pro:

nizke ceny

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za samé klady.
 

Přidáno: 19.10.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Náhodou jsem tento obchod našla, dávám přednost českým výrobkům, a zde je nabízen krásný český porcelán ve velkém výběru, příjemně překvapena i cenami, už vím, že se vrátím pro nákup dětských souprav....:-))

Pro:

moc pěkné zboží, výběr a velmi přijatelné ceny, české výrobky upřednosťnuji

Proti:

nenašla jsem slabiny

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení. Škoda jen, že jste náš našla náhodou...
 

Přidáno: 22.09.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

b
zatim mam s timto obchodem dobre zkušenosti tak
jen mohu Vaš obchod všem doporučit jsem s Vami moc
spokojena Děkuji za ochotu a brzke vyřizeni me
objednavky Přeji Vam icelemu kolektivu všechno
nejlepši a hodně spokojenych zakazniku

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme a přejeme si ať se Vaše přání splní...
 

Přidáno: 31.08.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

byla jsem spokojena s rychlostí nákupu, bohužel byly dva tácy rozbité, nevím, co s tím mohla přepravní služba dělat, protože balík byl dobře zabalen a talíře proloženy i papírem i bublinkami. Paní mi teď řeší reklamaci, tak zatím čekám, kdy se vše vyřídí.

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení. Bohužel porcelán je křehké zboží a i přes důkladné balení a označení zásilek jako "křehké" občas přepravní služba doručí zásilku poškozenou. Ale dosud všechny škody, které jsou nahlášeny včas po převzetí zásilek byly úspešně vyřešeny a zákazník dostal bez dalších nákladů náhradní zboží, aby jeho objednávka byla kompletní...
 

Přidáno: 24.08.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Velmi výhodná cena, přehledná nabídka, možnost výběru dopravců

Proti:

????

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme. Ceny se snažíme mít konkurenční, takže jsme rádi pokud Vám přijdou výhodné.
 

Přidáno: 23.05.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Zboží bylo velmi kvalitně zabalené a došlo v pořádku.

Pro:

Nákup zboží, které v místním kamenném obchodě není.

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení. Kvalitně zabalené zboží je nutné vzhledem k tomu jak se zásilkami manipulují přepravní služby - křehký porcelán by jinak v pořádku nedorazil.
 

Přidáno: 04.05.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Byli jsme s nákupem spokojeni

Pro:

cenová dostupnost

Proti:

nenašla jsem žádné

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za přiznivé hodnocení.
 

Přidáno: 18.03.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Velmi pozitivní,kvalitně zabalené zboží.Vřele všem doporučuji.

Pro:

Sortiment,který jsem nikde jinde nenalezla za velmi příznivé ceny

Proti:

SMS o doručení zboží přišla v podvečer, kdy už jsem měla zboží doma-asi to není vina obchodu, ale dopravce.

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení. Avizace přes SMS o doručování je opravdu věc přepravní služby a tam neovlivníme kdy informují o doručení zásilky. Ale v den převzetí zásilky, tedy den před doručováním informujeme emailem, kde jsou i údaje o zásilce, takže lze kontrolovat, kde se zásilka nachází a připadně jestli je daný den doručována.
 

Přidáno: 07.03.2015

Ověřený zákazník

  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Doporucuji

Pro:

Ceskou klasiku, ktera je vytlacena zbozim z Ciny

Proti:

Zadne, jen vice souprav :)

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme. Z Číny se sice tlačí porcelán, ale kvalitou je stále slabý, takže kdo ho zkusí, tak většinou zjistí, že ho brzy musí měnit a tím se dlouhodobě nevyplácí. A více souprav nabídneme, když budou :).
 

Přidáno: 16.02.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Nabídka zboží, které jinde nebylo k dostání. Výborná komunikace. Zásilka velmi pečlivě zabalena.

Pro:

Výběr zboží a příznivé ceny

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme. Pečlivé balení je v našem sortimentu nutné, aby objednávky dorazily bez poškození. Za ostatní klady děkujeme.
 

Přidáno: 16.02.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

kvalitní a levný český porcelán
velmi pečlivě zabalené zboží
dobrá komunikace

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za všechny uvedené klady.